Kidsprogramma

Sportieve kids opgelet! Zondag 19 mei 2024 organiseren wenaast de Marathon Breda en de DUO marathon ook een GRATIS kidsprogramma! Wantsporten is niet alleen gezond, maar ook leuk! Niks is zo belangrijk dan dat aande jeugd meegeven. Het kidsprogramma vindt plaats op de atletiekbaan vanSprint.

kidsprogramma

Sportieve kids opgelet!

Zondag 19 mei 2024 organiseren we naast de Marathon Breda en de DUO marathon ook een GRATIS kidsprogramma! Want sporten is niet alleen gezond, maar ook leuk! Niks is zo belangrijk dan dat aan de jeugd meegeven. Het kidsprogramma vindt plaats op de atletiekbaan van Sprint.

De start is rond 08:40 uur, gelijk na de start van de Marathon en DUO marathon.

Het kinderprogramma is ingedeeld in 3 leeftijdscategorieën waarbij ze verschillende afstanden op de atletiekbaan lopen, namelijk:
Groep 1 t/m 3 : één ronde, dus 400 meter.
Groep 4 t/m 6 : twee rondes, dus 800 meter.
Groep 7 en 8 : twee rondes, dus ook 800 meter.

We zorgen dat de baan weer vrij is als de eerste lopers van de Marathon Breda of DUO marathon doorkomen op de baan bij Sprint. Je hoeft dus niets te missen als jesamen met de kinderen je favoriete runner komt aanmoedigen.

Meedoen is belangrijker dan winnen, dus is ieder kind winnaar die dag en zekrijgen allemaal een mooie medaille. Het programma is voor kinderen van groep 1t/m groep 8.

Deelname aanhet kinderprogramma is gratis, maar inschrijven is verplicht!

Meer informatie over startgroepen, -nummers en -tijdenvolgt ruim op tijd.

inschrijven