Beleef de Marathon Breda op de meest aangename manier: boek een hotelarrangement bij Hotel Nassau Breda.

Als partner van Marathon Breda biedt Hotel Nassau Breda een 2-tal opties voor een verblijf in Breda tijdens het Marathon Breda weekend van 18 ,19 & 20 mei 2024. (Pinksterweekend)

Over Hotel Nassau Breda, Autograph Collection

Hotel Nassau Breda ligt in het bruisende centrum van Breda en is een van de meest luxueuze lifestylehotels in de zuidelijke regio van Nederland. De unieke historische locatie vertelt de oude verhalen over de tijd dat de adel hier leefde. De opmerkelijke combinatie van de oude architectuur van de locatie en het hypermoderne ontwerp van het interieur zullen uw verblijf onvergetelijk en comfortabel maken. Het hotel biedt 94 unieke kamers, waaronder een Panorama Suite op de vijfde verdieping. Uw verblijf in Hotel Nassau Breda is extra aangenaam door de faciliteiten van het hotel en de voorzieningen, waaronder een fitnesscentrum, een exclusief restaurant, luxe toiletartikelen op de kamer en gratis breedbandinternet.

Marathon Breda aanbieding:

1 nacht in Hotel Nassau Breda op zaterdag 18 mei 2024: 2 persoonskamer op basis van logies & ontbijt. € 199,-

2 nachten in Hotel Nassau Breda op zaterdag 18 mei en zondag 19 mei: 2 persoonskamer op basis van logies & ontbijt. € 350,-(op deze manier kun je op maandag 20 mei, 2e Pinksterdag, nog heerlijk nagenieten en lekker bijkomen van de marathon in het mooie Breda)

Parkeren kun je in de nabijgelegen parkeergarage Barones, er is ook een valet parking service aanwezig in het hotel voor € 35,- per dag.

Via onderstaande link kun je een boeking plaatsen:

https://www.marriott.com/event-reservations/reservation-link.mi?id=1688565337339&key=GRP&app=resvlink

Bij boeking van 2 nachten zal het tarief handmatig op € 350,- gezet worden.

Hotel Nassau Breda

Autograph Collection

Hotel Nassau Breda is een unieke hotelbelevenis op historische katholieke bodem waar vroeger sober geleefd werd. Dit vormt een prachtig contrast met onze luxueuze services en faciliteiten, want wij geloven dat geen gast ongevoelig is voor de onschuldige én schuldige geneugten van het leven. Voor wie alles uit het leven wil halen is slapen een zonde. Onze gasten komen niet naar Hotel Nassau Breda om te slapen, maar om dromen te beleven. Hemelse kamers, een prachtige ambiance, zondige feesten, engelachtige bediening en een culinair heiligdom met de toepasselijke naam ‘Liefdegesticht’.