Trainingsprogramma

Joan Simon Artigas en Ilse van de Zande zijn al jaren de drijvende krachten achter het begeleiden en organiseren van marathontrainingen en reizen. De leden van ons begeleidingsteam zijn stuk voor stuk ervaren en gedreven marathonlopers en hebben inmiddels veel ervaring opgebouwd in het begeleiden, motiveren en inspireren van marathonlopers van elk niveau! Zij genieten misschien nog wel het meest van de prestaties van onze lopers! Wij zorgen ervoor dat je optimaal wordt voorbereid op jouw marathon in een super ontspannen sfeer en met professionele begeleiding. Wij vinden dat de marathonvoorbereiding minimaal zo leuk moet zijn als de marathon zelf! Daar gaan we voor! Genieten voor/tijdens en na de marathon is het allerbelangrijkste voor ons!

42195 Breda

De marathon trainingspartner voor Breda en omgeving.

Bij 42195 Breda zorgen wij ervoor dat je optimaal wordt voorbereid op jouw marathon in een ontspannen sfeer met professionele begeleiding. Wij vinden dat de marathonvoorbereiding minimaal zo leuk moet zijn als de marathon zelf. Daar gaan we voor!

Iedere marathoner kan bij ons terecht. Ga jij je 1e marathon lopen of heb je al wat meer marathonervaring en wil je jezelf verbeteren, het maakt niet uit. Samen met jou gaan we aan de slag om jouw marathon tot een succes te maken.

ONS TRAININGSTRAJECT OP WEG NAAR MARATHON BREDA 
IS HELEMAAL VOL. INSCHRIJVEN IS DUS NIET MEER MOGELIJK.